My DRM

MyDRM maakt het mogelijk om op verschillende manieren gebruik te maken van cloud diensten. Afhankelijk van de wensen van de klant en de gebruikte systemen zijn er verschillende oplossingen voorhanden om de gewenste functionaliteit te leveren. Eén optie bijvoorbeeld is om volledig cloud-based te werken via onze Remote Desktop serveromgeving. In dit scenario bevinden alle programmatuur en gegevens zich in ons beveiligde datacenter. U hoeft alleen maar een verbinding op te zetten en u kunt aan de slag: behalve Remote Desktop client software hoeft er lokaal niets geïnstalleerd te worden.

Uw eigen software in de Cloud
Ook uw bedrijfssoftware kunnen wij in de meeste gevallen centraal aanbieden. Wanneer dit niet mogelijk of gewenst is, is een hybride scenario ook mogelijk. Hierbij neemt u een deel van de diensten af vanuit het MyDRM datacenter, terwijl u tegelijkertijd ook gebruik maakt van lokaal geïnstalleerde software of lokaal opgeslagen gegevens (de term hiervoor is on premise). Tenslotte is het ook mogelijk om cloud diensten van andere leveranciers te combineren met MyDRM. 

Office 365 van Microsoft
O365 is een abonnementsservice in de cloud van Microsoft die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door best-in-class apps zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen dankzij Office 365.

;